Drivhus er til at finde mange steder

kommercielle drivhuse

Det er altid spændende, når det varmere vejr kommer, men det er også en utrolig hektisk tid for kommercielle drivhuse af grøntsager. Her er fem måder at forberede til foråret, der vil bidrage til at gøre din travle sæson køre mere glat.

Lager på din forsendelse og produktionsleverancer tidligt

Nu er det tid til at udnytte lagerbeholdningen og bestille fragtmaterialer, så du er forberedt på hurtig tilstrømning af forårsbestillinger. Der er ikke noget værre end at skulle skramle for at finde fragtmaterialer, når du er midt i en stor ordre. Det er ikke ualmindeligt, at emballageleverandørerne ofte løber tør for produktet tættere på foråret, når alle andre dyrkere forsøger at købe de samme forsyninger. Det er lige så vigtigt at sikre, at du er opbevaret og klar med de nødvendige produktionsforsyninger, du har brug for, såsom bænke. Jo tidligere forberedt du er med leverancer, jo glattere produktions- og forsendelsesperioden vil være.

Drivhuse er noget for alle

Er dit personale forberedt og op til udfordringen?

Det ville være umuligt at komme igennem den travle årstid uden velforberedt og kyndigt personale, og siden produktionen begynder at vokse op nu, er det en god idé at begynde at ansætte personale inden for de kommende uger, og før påske weekend for at sikre, at personalet er uddannet og forberedt før ting virkelig begynder at afhente. Det er vigtigt, at medarbejderne er opmærksomme på, at arbejdet er betydeligt fysisk, hvilket normalt kræver lange dage og weekendarbejde. Det er lige så vigtigt at sikre, at både almindelige og sæsonbetonede medarbejdere er fleksible og villige til at påtage sig ansvar, der ikke nødvendigvis er i overensstemmelse med deres hverdagsrolle for at hjælpe, når du har faste frister for flere store ordrer.

Slutningen af ​​vintervedligeholdelsen

Det sidste, du vil gøre, når din højeste prioritet er at få ordrer til kunder, er at reparere brudt udstyr. Udførelse af regelmæssig og forebyggende vedligeholdelse inden for dit drivhus er den bedste måde at undgå hikke i de travle måneder forårsaget af beskadiget udstyr. Et godt udgangspunkt er at gøre en tur rundt om indvendige og udvendige omkreds af dine strukturer for at lede efter eventuelle skader som brudt glas, revner eller huller.

Hvad er så godt ved drivhuse

Hvis din struktur er i god form, vil dine andre systemer fungere som de skal. Overvåg dine kølesystemer, før det er nødvendigt i højsæsonen. Du bør kontrollere, at dine pumper fungerer korrekt såvel som andre dele af dit kølesystem. Du bør også have dine skygge- og mørklægningsgardiner serviceret før foråret, da de bliver meget vigtige for blomster, der har kortvarige forhold i de lange dage af forår og sommer. Gennemgå dine klimakontroller

I stedet for at vente til det varmere vejr kommer frem, har der planer på plads, der minder dig om tid, når klimakontrollen skal tweaked. Chancerne er, når ændringerne er nødvendige din arbejdsbyrde er steget kraftigt. Dagslængder og temperaturer ændres, indstillinger for udluftning af skygge og blackout skal alle tilpasses for at imødekomme de skiftende klimaforhold. Opbevaring af optegnelser fra tidligere år vil hjælpe med denne overgang.

Se hvad du skal vælge af drivhuse

Eller i dette tilfælde, er vinterrengøring, men det er bedre at sørge for, at alle arbejdsområder eller detaillokaler er rodløse før forårssæsonen. Clutter har en måde at akkumulere hurtigt op, og det kan være meget svært at håndtere, når det er ude af kontrol, hvilket uundgåeligt vil forstyrre produktiviteten. Clutter kan referere til fysiske genstande, der hælder sammen, herunder papirarbejde eller udstyr, der skal rengøres, men det kan også henvise til den stadig akkumulerende opgaveliste, der synes at hælde lige så hurtigt. Det er vigtigt at bestemme årsagen til rod og prioritere derfra. Prøv at tackle mindre og enklere opgaver først og bevæge sig hen imod at afklare større messer bagefter.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *