Køkkenbordplade er gode at have

i en køkkenbordplade

Sten bordplader ser ofte pænt ud i et køkken. Men når du vælger det rigtige bordmateriale til dit køkken, er det også vigtigt at overveje stenens holdbarhed, vedligeholdelse og omkostninger.

For at starte, skal du tænke over, hvordan du bruger dit køkken. For eksempel, hvis du elsker at bage, kan du overveje marmor bordplader til udrulning af dej. Men på den anden side, hvis du har en ung familie og konstant renser op saftudslip og klæbrige fingeraftryk, kan det være bedst at gå med en mere holdbar tælleflade, der ikke pletter.

Vedligeholdelse er en anden overvejelse. De fleste naturstenmaterialer kræver periodisk vedligeholdelse, såsom genforsegling. Hvis du vælger en konstrueret sten, såsom kvarts, behøver du muligvis ikke bekymre dig om det.

Her er nogle af de typer stenoverflader, der er tilgængelige.

Granit

Granit findes i plader, der er skåret ud fra en større sten. Det er en populær køkkenbordoverflade. Og det kommer i en bred vifte af farver, der matcher ethvert køkken design. Det er også en af ​​de mest holdbare af naturstenoverfladerne ifølge HGTV. Granit er typisk plet- og ridsebestandig.

Hvad er det vigtigste at have af køkkenbordplader

En af de potentielle ulemper ved granitbordplader er, at den skal forsegles, når den er installeret, og kræver også årlig genforsegling, siger HGTV. Husk, granit er også ret tung, så inden du køber det, skal du sørge for, at dit kabinet kan bære bordpladen.

Kvarts er en fabrikeret sten, der er skabt af naturlige kvartsstykker, der holdes sammen med harpiks ifølge HGTV. Det findes i en lang række farver, fordi der kan tilføjes farve under fremstillingen af ​​stenen. Det er mere holdbart end granit og kræver ikke genforsegling, da det ikke er porøst som granit eller marmor, tilføjer HGTV.

Selvom kvarts ikke er en natursten som granit, koster det generelt det samme. Du kan også bemærke, at kvarts har en mere poleret finish end granit, så hvis du leder efter et mere naturligt udseende, er kvarts muligvis ikke muligheden for dig.

Marmor

Marmorbordplader er lavet af en plade taget fra et større stykke marmor. Marmorens farve kan variere fra fast hvid til sort. Jeg har bemærket, at farven på marmor er subtil. Det kan være en god måde at bringe lidt varme på i en køkkenbordplade, der har en masse skøre elementer.

Marmoroverflader forbliver kolde naturligt, så hvis du er en stor bager eller kok, der ofte ruller dejen ud, kan dette muligvis være en mulighed for dig, siger The Kitchn.

Det bedste materiale for køkkenbordplade

Marmor er normalt dyrere end granit eller kvarts. Det kræver også højere vedligeholdelse. Det kan nemt flise og plette. Jeg foreslår at forsegle det, før det bruges som en bordplade. Jeg anbefaler også, at man lukker hver tredje til seks måned på grund af normalt slid. Hvis du vil gå med marmor, foreslår jeg, at du vælger en mindre overflade i dit køkkenbordplade som en midtø. Det giver dig en måde at integrere varme i marmor i din køkkenbordplade uden så meget vedligeholdelse.

At vælge nye bordplader er et spændende projekt. Forhåbentlig hjælper disse oplysninger dig med at vælge den rigtige bordplade til dit køkken og dine behov.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *