Massagebrikse til din klinik

serie af massagebrikse

For at skabe et kvalitetsmassagebord, der vil vare i lang tid og give maksimal ydeevne langs tradition og erfaring med at lave massagebrikse som sta

nds til fabrikanten selv, er det nødvendigt at bruge materialer af høj kvalitet under fremstillingen.

For at massagebrikset skal fungere i formålet, har det letvægts, der understøtter store belastninger, der ikke vil “bryde” efter kort tid, som tilfældet med massagebrikse lavet af billigt materiale og dermed lavere priser, hvilket gør folk forsigtige med at tænke at det er det samme.

Erfaringen fortæller os, at dette ikke er tilfældet, og derfor forsøger vores firma at give dig de højeste kvalitetstabeller og massageseng, fordi vi i vores team har eksperter, som ved, hvordan man genkender kvalitet.

Nedenfor kan du læse om de materialer, der bruges til at lave banebrydende massagebrikse:

Hvad er MasterPRO serien?

Det er en specielt designet serie af massagebrikse med et konstruktionssystem til maksimal stabilitet, samtidig med at man beholder en lille vægt af massagebrikset selv med evnen til at understøtte højt arbejdstryk.

Se hvorfor du skal vælge en massagebriks med memory skum

Hovedfunktionerne i MasterPRO-serien er, at borde er meget lyse, de kan modstå store belastninger, hukommelse skum og Ultra soft PU-læder bruges til deres produktion, med et co-effektivt højdevekslingssystem og muligheden for nemmere montering af såkaldte. “Easy lock system”.

Nedenfor kan du læse om de materialer, der bruges til at lave banebrydende massagebrikse:

1. HVAD ER ULTRA SOFT PU SKIN?

Forskellen mellem Baby Face ultra soft PU hud og plain ecco-læder er, at udover at give massagebrikset et smukkere og sofistikeret look, bevarer det varme, det er meget mere behageligt at røre det såkaldte Baby-ansigt, meget blød og varm mere holdbar end ecco-læder og lettere at vedligeholde.

2. HVAD ER MINNE FOAM?

Hukommelseskum bruges også til at oprette VIP-borde til massage og tømrerarbejde, og er en god præstation i forhold til svampe med høj densitet, der bruges til at lave “klassiske” massagebrikse.

Begyndelsen af ​​udviklingen af ​​hukommelsesskumet stammer fra NASA siden 1966 for at forbedre flysikkerheden. I løbet af 1980’erne blev kurset bestilt til kommercielle formål, og indtil videre udvikles og forbedres det, især til produktion af medicinske madrasser af høj kvalitet, puder med en bred vifte af fordele sammenlignet med standard svampe.

Se de forskellige massagebrikse vi tilbyder

Nogle grundlæggende forskelle i forhold til standard svampe:

Det har en åben cellestruktur, der gør det muligt at reagere på kropsvarme, hvilket giver kunden en særlig komfort.

Hukommelseskumstrukturen giver dig også mulighed for at justere formen efter vægt af klienten, der arbejder for at lette trykpunkter og gøre din behandling mere effektiv.

Det er meget velegnet til kunder, der har astmaproblemer, fordi forme og mider ikke kan ses som på standardmadrasserne.

Forhindrer multiplikation af bakterier og ubehagelige lugte.

Alle træ massagetabeller er lavet af højkvalitets dampet bøg træ, for maksimal holdbarhed af massagebrikse og lang levetid.

Hovedtræk er, at de er meget lette og lider store belastninger.

VIP-serien af ​​massagebrikse er malet i en “mørk rødvin” og en sort farve, der giver speciel elegance og raffinement til selve massagesengen.

Fremstilling af kogt bøg træ:

Fremgangsmåden ved fremstilling af et kogt, dampet bøg træ er ikke en simpel måde, så meget vigtigt er at adlyde proceduren på grund af tab på mekaniske egenskaber elasticitet – efter den lange brug af massagebrikset, da der er en nedbrydning og tab af egenskaberne af selve træet.

4. HVAD ER ECCO LÆDER?

Eco-læder er et syntetisk materiale, der bruges til at lave “klassiske” massagebrikse.

Som med alle materialer og ecco-læder er der forskelle i kvaliteten af ​​selve materialet, en specialiseret virksomhed til fremstilling af borde og massageudstyr. MasterPRO bruger det højeste kvalitetecco-læder udvalgt af de bedste eksperter, der garanterer et kvalitetsprodukt.

Ecco-læderets hovedtræk er, at det er let at vedligeholde, designet til mindre krævende brugere.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *